Registreren

Blokker opent nieuw distributiecentrum in Gouda

Blokker verwacht het drukste jaar ooit in online aankopen. De keten opende net op tijd een nieuw distributiecentrum in Gouda. Het centrum is zeven dagen per week, 16 uur per dag in gebruik. Magazijnmedewerkers verwerken momenteel tot 11.000 orders per dag voor klanten van de online huishoudwinkels van Blokker in Nederland en België. Dat aantal kan worden opgetrokken naar 1.500 tot 2.000 orders per uur, waardoor het e-DC op termijn meer dan 20.000 orders per dag kan verwerken. Als de klant vóór 22.00 uur bestelt, kan het bedrijf de volgende dag leveren.

Het nieuwe e-DC zal 37.000 m2 groot zijn. Het oude e-DC voor Blokker.nl in Houten kon met 6.000 m2 vloeroppervlakte de toegenomen online vraag niet meer aan. Door het centrum zal Blokker Holding haar online assortiment fors kunnen uitbreiden. Het e-DC herbergt nu 12.000 verschillende producten. Dat zal groeien tot 45.000.

Blokker verwacht het drukste jaar ooit in online aankopen. De aankomst van Sinterklaas medio november heeft al voor een eerste grote piek gezorgd, maar de grote drukte op de e-DC-vloer wordt pas verwacht in de weken voorafgaand aan Kerst. Pb


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis