Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Biosupermarkt Färm wil 16 filialen openen tegen 2019

Färm is een coöperatieve die in 2013 werd opgericht en nu al 318 leden telt. Ondertussen creëerde het bedrijf al vijftig banen en de eerste winkels haalden bovendien snel een omzet in balans. In de winkels worden voornamelijk biologische producten verkocht, waarbij Färm probeert vooral producten te verkopen die geproduceerd werden in België en indien mogelijk koopt het ook rechtstreeks aan bij de producent.

De keten heeft nu vier vestigingen, allemaal in Brussel, en tegen 2019 moeten er daar nog eens twaalf nieuwe bijkomen, waarvan tien zullen worden uitgebaat door een franchisenemer. Naast Brussel mikt Färm ook op steden als Antwerpen, Gent, Luik en Namen.

Volgens medeoprichter Baptiste Bataille is er alvast voldoende interesse van zelfstandige ondernemers die een filiaal willen openen. Exacte locaties voor de nieuwe winkels zijn er nog niet, maar Färm mikt vooral op plekken in de binnenstad, aangezien het ook inzet op duurzame mobiliteit. De winkels moeten dus eenvoudig bereikbaar zijn met tram, bus of fiets. Bron: www.retaildetail.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis