VDBK - Februari/April

Bij Daskalidès weet men van aanpakken!

De chocolatier heeft ook aandacht voor de impact van de sociale netwerken en lanceerde een nieuwe film op YouTube waarin het bedrijf voorgesteld wordt.

In de voorbije herfst heeft het huis Daskalidès zijn nieuwe Premium Editie uitgebracht. Deze luxe-editie biedt een select assortiment van 8 verschillende smaken. Maar wat deze pralines zo speciaal maakt is de ultieme combinatie van de meest geraffineerde ingrediënten zonder toegevoegde suikers. De pralines van de Premium Edition bevatten immers SweetPearl® maltitol, het beste vervangmiddel voor suiker in de chocolade, wat het aantal calorieën tot 25% vermindert in vergelijking met pralines gemaakt met de klassieke suikers. Dankzij zijn natuurlijke oorsprong heeft de zoetmaker SweatPearl® het effect dat hij de smaak versterkt: dit leidt tot pralines met rijkere, meer intense parfums. Niet alleen zijn deze Premium pralines beter voor de lijn, maar zij zijn het ook voor de tanden, en zelfs diabetici kunnen voortaan vrijuit van deze Premium pralines proeven.

Verder werd het productengamma van de chocolatier uitgebreid met een nieuw assortiment confituren en chocopasta`s (melk, nootjes) en Satongo, een chocopasta met clementines.

In april 2012 zal er in Groot-Brittannië een nieuwe Daskalidès winkel open gaan in Westfield, die het bestaande netwerk van ongeveer 90 winkels zal aanvullen. Daarvan zijn er 17 in België (2 in het Brussels gewest, 12 in Vlaanderen en 3 in Wallonië), en meer dan 80 in het buitenland: Duitsland (2), Frankrijk (57), Spanje (4), Noorwegen (2) en telkens één in Hongarije, Portugal, Zweden, Oostenrijk, Bulgarije en Azerbeidzjan.

U zal het genoegen hebben Daskalidès en zijn verkoopsteam aan te treffen op de editie 2012 van de beurs Franchising & Partnership, die plaats heeft op de site van Tour & Taxis in Brussel, op 28 en 29 maart 2012.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis