BIG FERNAND biedt haar klanten de mogelijkheid om ter plaatse van Franse hamburgers te genieten of om af te halen, besteld, bereid en zeer snel geserveerd in een warm en design restaurant.
0c0a5413.jpg

Ons succesrecept?

Een anti-conformistisch concept, Franse kwaliteitsproducten van de beste vakmensen en vooral plezier! BIG FERNAND heeft zich met zijn assortiment gourmetburgers tot de belangrijkste spelers op het gebied van beter eten gerekend. En daar blijft de BIG Family niet bij.

BIG FERNAND is in de eerste plaats een passie voor het Franse terroir.
big fernand 2.jpg
BIG FERNAND, "het hamburger atelier", biedt haar klanten ook de mogelijkheid om hun eigen hamburgers samen te stellen uit de producten van hun keuze uit:

  • Onze vleeswaren: Franse kip, Limousin kalfsvlees, melkgevoed lams, rundergehakt van een vleesras,  met beukenhout gerookte varkenslapjes.
  • Onze rauwmelkse kazen: tomme en raclette kaas uit de Savoie, Fourme d´Ambert.
  • Onze broden: gemaakt volgens ons exclusieve recept voor de juiste balans tussen brioche en sandwichbrood en betere smaaksensaties.
  • Onze huisgemaakte sauzen ontworpen door een chef-kok en verfraaid met verse kruiden (koriander, platte peterselie, bieslook, dragon, kervel).
  • Onze gekruide groenten en warm geserveerd in de burgers (zongedroogde tomaat, gekonfijte ui, gegrilde aubergine en courgette, gegrilde paprika).
  • Onze frietjes (Fernandines©) thuis bereid en gekruid van hele aardappelen, ter plaatse geschild en geblancheerd.
Onze kernwaarden: Franse gastronomie, perfectionisme, snor, goed humeur en efficiëntie.

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

The choice is yours Net als andere websites, houden we ook van cookies. De cookies die we gebruiken dienen voornamelijk om jouw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken ook cookies omdat we graag meten hoe onze website wordt bezocht. We plaatsen deze cookies alleen wanneer je voorafgaande toestemming hebt gegeven.