Le Comptoir de Mathilde - Oktober/December

BIG FERNAND : Franchise in de kijker

Het verhaal van BIG FERNAND begint in 2012. Sindsdien heeft BIG FERNAND zijn weg gevonden in Frankrijk en internationaal. BIG FERNAND is 58 restaurants, een omzet van 57,5 miljoen euro in 2021 en ontwikkeling in 4 landen. 

BIG FERNAND biedt haar klanten de mogelijkheid om ter plaatse van Franse hamburgers te genieten of om af te halen, besteld, bereid en zeer snel geserveerd in een warm en design restaurant.

Ons succesrecept?

Een anti-conformistisch concept, Franse kwaliteitsproducten van de beste vakmensen en vooral plezier! BIG FERNAND heeft zich met zijn assortiment gourmetburgers tot de belangrijkste spelers op het gebied van beter eten gerekend. En daar blijft de BIG Family niet bij.

BIG FERNAND is in de eerste plaats een passie voor het Franse terroir.

BIG FERNAND, "het hamburger atelier", biedt haar klanten ook de mogelijkheid om hun eigen hamburgers samen te stellen uit de producten van hun keuze uit:

  • Onze vleeswaren: Franse kip, Limousin kalfsvlees, melkgevoed lams, rundergehakt van een vleesras,  met beukenhout gerookte varkenslapjes.
  • Onze rauwmelkse kazen: tomme en raclette kaas uit de Savoie, Fourme d´Ambert.
  • Onze broden: gemaakt volgens ons exclusieve recept voor de juiste balans tussen brioche en sandwichbrood en betere smaaksensaties.
  • Onze huisgemaakte sauzen ontworpen door een chef-kok en verfraaid met verse kruiden (koriander, platte peterselie, bieslook, dragon, kervel).
  • Onze gekruide groenten en warm geserveerd in de burgers (zongedroogde tomaat, gekonfijte ui, gegrilde aubergine en courgette, gegrilde paprika).
  • Onze frietjes (Fernandines©) thuis bereid en gekruid van hele aardappelen, ter plaatse geschild en geblancheerd.

Onze kernwaarden: Franse gastronomie, perfectionisme, snor, goed humeur en efficiëntie.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis