Beobank - Banner Januari/April

Beurs special: PureT, de natuur geconcentreerd

Het concept ligt op de scheidslijn tussen een traditionele winkel en een plaatselijke markt. Volgens de bedenkers ervan "worden de aspecten van alles op één plek (meerdere werelden), het ludieke (vrijetijd en lifestyle) en het educatieve hier gekoppeld aan eenvoud om zo de sfeer van een klein dorp te creëren waar men met elkaar praat en waar men duurzaam consumeert. Een warme en gezellige indruk zal bijdragen tot het ontwikkelen van menselijke relaties tussen klanten, zaakvoerder van de winkel, personeel, ..."
Met de producten en de workshops die ze aan de klanten aanbieden behandelen de Pure T winkels de volgende thema`s: ecologie en duurzame ontwikkeling, gezondheidspreventie en welzijn, decoratie en lifestyle, en creatieve vrijetijdsbesteding.
De aangeboden producten zijn natuurlijk (meestal biologisch van gecontroleerde oorsprong en plaatselijk vervaardigd), verantwoord en ethisch.
De winkels zijn op mensenmaat, van 100 m² tot 250m², er werken één of twee personen, en het meubilair is voornamelijk in hout (PEFC certificaat).
De franchisegever is het bedrijf Ginamiste, dat ook betrokken is bij de ontwikkeling van de keten Défi (zie onze vorige berichten). De eerste winkels zullen hun deuren openen in Strée (provincie Luik) en Charleroi. Om verder op te volgen...


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis