Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Beurs Franchising & Partnership 2013 te Brussel : een succes !

Van de 11.500 bezoekers van de twee beurzen, waren 4.727 bezoekers geïnteresseerd in Franchising en een paar 1.900 bezoekers hebben zich vooraf geregistreerd voor het evenement via de website van de beurs, www.franchisingpartnership.be Een studie werd gerealiseerd door HEC Consulting Group tijdens en na de beurs, waarvan u hieronder enkele elementen rond de resultaten van deze enquête kan terugvinden.

Voor de editie 2013 vertegenwoordigen de starters en de franchise kandidaten 40% van de bezoekers van de beurs Franchising & Partnership, gevolgd door de franchisegevers et commerciële medewerkers die 25% van de bezoekers vertegenwoordigen, de franchisenemers 16% en nog 15%.van de bezoekers waren geïnteresseerd in het ontwikkelen van een franchisenetwerk.

De zone Franchising & Partnership komt op de derde plaats van de meest bezochte zones van de beurs Ondernemen met 13% van de 11.5000 bezoekers en de belangrijkste motivatie om zich naar de beurs te verplaatsen was voor 74% van de bezoekers het zoeken naar informatie, gevolgd door het bezoek naar de exposanten voor 44%. De algemene organisatie van de beurs heeft 78% van de bezoekers aangetrokken waaronder 64% van hen er tussen 2 en 6 uur zijn gebleven en 17% er meer dan 6 uur zijn gebleven!

De mannelijke bezoekers vertegenwoordigen 72% van de bezoekers, de vrouwelijke vertegenwoordigen slecht 28%.

Er werden 57% Franstaligen en 43% Nederlandstaligen geïdentificeerd, maar Vlaanderen positioneert zich op de eerste plaats met een meerderheid van 45% van de bezoekers, gevolgd door 29% voor Wallonië en 26% voor Brussel.

Tijdens de studie gerealiseerd gedurende de beurs, vonden 83% van de exposanten dat deze editie 2013 gelijk is aan de vorige editie en 17% vonden deze beter. De exposanten hebben gemiddeld 22 professionele contacten gelegd met geïnteresseerde personen. Een tiental gerenommeerde sprekers hebben in totaal 15 conferenties mogen geven gedurende deze twee dagen.

Voor het zevende achtereenvolgende jaar, werd er een Frans paviljoen georganiseerd, erkend door de Franse regering en ondersteund door de lokale tak van UBIFRANCE, met 13 Franse formules waaronder 7 die voor het eerst deelnamen in Brussel

Afspraak voor de volgende editie, de 19e, die zal plaats hebben op 19 en 20 maart 2014 op de site van Tour & Taxis in Brussel.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis