Delitraiteur - Oktober/November/December

Beste werkgevers 2011 Nederland

Na een intensief proces van onderzoek, analyse en evaluatie werden op 11 april de eervolle rankings bekend gemaakt. Ja, Impulsus|CiEP scoorde goed: de tweede plaats in de categorie Middelgroot! Jaarlijks houdt het Great Place to Work Institute in meer dan 40 landen een zoektocht naar de beste praktijkvoorbeelden van Goed Werkgeverschap. Op 22 april wijdt Management Team een special aan de verkiezing, klik hier voor de ranglijst.

Ervaring en succes delen: Time2Meet
De Great Place To Work-erkenning onderstreept hoezeer de CiEP-werkfilosofie kan bijdragen aan Goed Werkgeverschap anno 2011. Graag delen wij onze leerervaringen, in het bijzonder met (oud) CiEP-deelnemers in managementfuncties. Daarom nodigen wij u van harte uit voor onze inspiratie-bijeenkomst: Time2 Meet op dinsdag 31 mei a.s. Onderwerp: hoe kunt u Goed Werkgeverschap vormgeven in uw organisatie? We hebben een tijdstip gekozen waarop half Nederland vaak in de file staat; circa van 16.00 tot 20.00 uur. In plaats van stilstaan doet u nu inspiratie op voor bijzondere resultaten! Klik hier om u per mail aan te melden.

Sound of Working: klinkend leiderschap
“Geweldig te mogen ervaren hoe hier het verschil tussen management en leiderschap tot uitdrukking wordt gebracht. En dat met muziek!”, aldus een genodigde van de Sound of Working. Deze muzikale workshop over leiderschap en samenwerking vond voor de tiende maal plaats in de Stadsgehoorzaal te Leiden. Met het orkest als metafoor voor de organisatie, liet de dirigent zien, horen en beleven wat werkt en wat niet werkt. Hij benaderde onderwerpen rond leiderschap en samenwerken zowel vanuit de rol van orkestlid, als die van artistiek leider.

Bent u een Zelfstandige Professional en wilt u niet afwachten tot de grote golf van certificering van ZP'ers over Nederland heen spoelt? Neem dan zelf het initiatief tot certificering van uw kwaliteiten en processen. Het eerste CiEP-ZP programma is al begonnen. Via dit op maat gemaakte programma geven deelnemers op onderscheidende wijze vorm aan hun zelfsturing en betrouwbaarheid. Wilt u alsnog snel aanhaken? Dat kan tot 1 mei, mits u al CiEP-ervaring heeft.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis