Pirtek - Maart/Mei

Best of Ixina 2010: Ixina beloont zijn teams

Tijdens deze avond werden vier categorieën beloond (aan de hand van welgedefinieerde criteria): franchisenemer van het jaar, de beste nieuwe verkoper van het jaar, de beste senior verkoper en tot slot de trofee van “Mystery Client”.

De franchisenemer van het jaar, die werd verkozen door zijn collega's, is Denis Voets. Hij begon bij Ixina in 1989 en nam de winkel in Zaventem over, nadat hij eerder gerant en franchisenemer van de Ixina-winkel in Vilvoorde was.

De prijs van beste nieuwe verkoper beloont de verkopers die niet eerder dan 1 september 2009 een Ixina-winkel hebben opgestart en die een uitstekende globale omzet hebben gedraaid in de loop van de 4 laatste maanden van 2010. De drie laureaten in deze categorie zijn respectievelijk Thomas Guery van Ixina Drogenbos, Christine Maeran van dezelfde winkel, en Hughes Simon van Ixina Montigny-Le-Tilleul.

De prijs voor de beste senior verkoper wordt toegekend volgens de omzet van het voorgaande jaar met een “booster” van 50% op de prestaties van de 4 laatste maanden van het jaar. De eerste plaats werd hier weggekaapt door Maarten Van Hattam van Ixina Hasselt. De tweede en derde plaats gingen naar Vincent Meertens en Stéphane Canini van Ixina Gosselies.

De “Mystery Client” award beloont de inspanningen van een volledig team volgens het volgende principe: twee keer per jaar krijgen Ixina-winkels bezoek van een nepklant die de kandidaten beoordeeld op basis van verschillende criteria (interne en externe omgeving, onthaal…). De eerste plaats ging hier naar de Ixina-winkel in Grenoble. Op de tweede en derde plaats komen respectievelijk de winkels in Zaventem en Saint-Nazaire.

Ixina, onderdeel van de groep Snaidero, de toonaangevende Europese distributeur van inbouwkeukens, verkocht in 2009 meer dan 39.000 keukens waarvan 17.000 in België (meer dan 500 verschillende modellen). In 2010 bedroeg zijn omzetcijfer 270 miljoen euro.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis