Registreren

Battery Street lanceert nieuw concept op beurs Ondernemen in Vlaanderen

Battery Street is een keten gespecialiseerd in batterijen. Sinds 2011 opende het bedrijf vier verkooppunten in ons land. Battery Street wil Europees doorgroeien en is ook al aanwezig in Nederland en Malta. “Momenteel ligt de focus meer op de Benelux, maar in een later stadium willen we over heel Europa uitbreiden”, legt het merk uit. “Begin 2016 zal er een nieuwe winkel in Brugge de deuren openen onder de franchiseformule.”

De beurs ‘Ondernemen in Vlaanderen' was voor Battery Street de ideale gelegenheid om naamsbekendheid te creëren en het nieuwe corner-concept te lanceren. “Ons nieuw corner-concept is nog niet bekend onder het publiek”, legt het bedrijf uit. “Het is een soort shop-in-shop-principe voor bestaande handelszaken die een nieuw productgamma van Battery Street gaan verkopen. Het is een formule die tegemoet komt aan de vraag vanuit de markt, meer bepaald bestaande handelszaken die op zoek zijn naar uitbreiding van hun assortiment.

Battery Street is op zoek naar enthousiaste franchisenemers om op korte termijn een succesvolle zaak op te zetten. “Voor onze franchisenemers zoeken we mensen met een zelfstandige drive die interesse hebben in batterijen”, legt het merk uit. “We zijn vooral op zoek naar een win-win situatie voor beide partijen.” PB

Hebt u interesse in Battery Street?
Bezoek dan onderstaande link voor meer info:
http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=624


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis