Registreren

Balls & Glory Franchise is winkelconcept van het jaar

Balls & Glory wint de Mercuriusprijs en krijgt daarmee de titel “winkelconcept van het jaar”. De eervolle tweede en derde plaats zijn voor Thuiszorgwinkel en Elektro Van Assche.  De Mercuriusprijs is al 30 jaar de meest prestigieuze prijs in de handel en wordt uitgereikt door Comeos, de federatie voor handel en diensten in België.

Restaurant en foodtruck Balls & Glory speelt in op de trend naar de ‘dagschotel 2.0”: de snelle hap die géén fastfood is, maar kwalitatief, authentiek en duurzaam. Niet alleen vleeseters komen er aan hun trekken; er zijn ook vegetarische en veganistische opties.

Balls & Glory gerechtBalls & Glory foodtruck

Horeca is retail op zijn best

Juryvoorzitter en professor Retail- en Trademarking aan de Vlerick Business School Gino Van Ossel is laaiend enthousiast over de winnaar: “De jury koos dit jaar met Balls & Glory voor ondernemerschap van bij ons, voor een winkelconcept dat op een intelligente manier in omnichannel wordt uitgerold, voor een model dat eerst de thuismarkt en dan de wereld kan veroveren. Na een aantal trial & errors is het model nu gereed voor de grote doorbraak.  Met de toekenning van de Mercuriusprijs wil de jury de passie van de ondernemer en de focus op het product belonen.”

De man achter de ballen, Wim Ballieu, klinkt uiterst tevreden: “Ik ben super fier op deze prijs. We zien deze erkenning als een waardering voor de horecasector in zijn totaliteit: horeca is retail op zijn best, een mooie mix van product, service & beleving.”

Balls & Glory interieur

Gino Van Ossel voegt nog toe : “Balls & Glory heeft het perfecte evenwicht gevonden tussen de behoeftes van de klant en de noden van de ondernemer. Het bedrijfsmodel met centrale boerderij laat toe met een witte kassa efficiënt en winstgevend te werken. Het is een concept dat schaalbaar tot een keten kan worden uitgerold”.

Indien u meer interesse heeft in de Balls & Glory franchise, gelieve een e-mail te sturen naar info@franchise.be en wij brengen u in contact met de franchise verantwoordelijke.


Reageren


Reacties

  • Annemie Verreyt

    Graag had ik meer info gekregen over balls and glory. Mvg Annemie Verreyt

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis