Alvo - April/Mei

Bakkerij PAUL start met levering op kantoor of aan huis

Een ontbijtmeeting gepland met belangrijke klanten? Zin in een teamlunch op kantoor? Een groep vriendinnen die thuis langskomt voor een snelle maar lekkere lunch?

Vanaf 4 oktober kan je bij Bakkerij PAUL terecht voor een gloednieuw assortiment mooi verzorgde cateringpakketten voor ontbijt en lunch. Bedrijven en particulieren kunnen kiezen tussen de kwalitatieve ontbijtformule met mini koffiekoeken of de 3 soorten lunchformules met broodjes. De bestelling kan vervolledigd worden met een lekker dessert voor na de maaltijd of als 4-uurtje. Je plaatst je bestelling (bij voorkeur) de dag voordien en het team bereidt de bestelling met zorg voor.

De Franse bakkerijketen zal de nieuwe cateringformule in al haar vestigingen aanbieden om af te halen. De bestellingen bij PAUL Jacqmain, gelegen te Emile Jacqmainlaan 144, zullen binnen een straal van 12 km op kantoor of aan huis geleverd worden!

Voor Stef Meulemans, CEO van Top Brands – de groep die de rechten op PAUL heeft voor de Belgische markt – is het een logische keuze om de levering aan huis op te starten in PAUL Jacqmain. “Gezien de centrale ligging van de vestiging kunnen we zo onmiddellijk de nieuwe cateringformule aanbieden aan heel wat bedrijven uit het centrum van Brussel. Op termijn hopen we deze service aan te bieden vanuit meerdere vestigingen, alsook vanuit Gent en Kortrijk.” Resto-In zal in samenwerking met PAUL instaan voor de stipte leveringen van de bestellingen tussen 9u en 18u.

De ontbijtformule omvat een mix van 36 diverse ovenverse mini-ontbijtkoeken – Prijs: €25.

Voor de lunch is er keuze tussen 3 verschillende soorten formules: klassiek, authentiek of luxe.
De lunchformule omvat 16 vers belegde broodjes – Prijs: vanaf €45. Bron:
newsroom.ambassy.be/


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis