Quetzal

Aveve groep neemt Eurotuin over

De 3 tuincentra zullen blijven bestaan onder de naam Eurotuin, en behouden hun huidige medewerkers, maar zullen voortaan behoren tot de Groep AVEVE dat reeds beschikt over een netwerk van 250 AVEVE-winkels.

Erik Haegeman, Business Unit Director Retail bij Groep AVEVE: “Dankzij ons sterk winkelnetwerk zijn we vandaag ervaren in het uitbaten van kleine, middelgrote en grote tuincentra. Met de overname van deze 3 Eurotuin-vestigingen voegen we aan dit laatste segment drie mooie winkels toe. Als grootste winkelketen voor tuin- dier- en bakplezier kijken we steeds uit naar mogelijke uitbreidingen van ons netwerk waardoor we onze positie in de toekomst verder kunnen versterken.”

Rudi De Kerpel, stichter en eigenaar van Eurotuin Groep: “Retail staat voor grote uitdagingen. Gezien ik niet over eigen opvolging beschik, keek ik al een tijdje uit naar een partner die enerzijds de continuïteit en de beste garantie op jobzekerheid kon bieden en anderzijds bereid was te investeren in de winkels en de webshop. Door deze samenwerking met Groep AVEVE heb ik er alle vertrouwen in dat mijn 22 jaar levenswerk in goede handen is voor de toekomst.

Antony De Pauw, reeds 16 jaar mijn rechterhand en mede-vennoot, blijft actief binnen de Eurotuin Groep en zal samen met Groep AVEVE het toekomstplan uitrollen. De definitieve overeenkomst zal binnen enkele maanden en na afhandeling van alle administratieve formaliteiten ondertekend worden.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis