Joyn - 18/01/21-18/04/21

Arvesta neemt Eurotuin over

Arvesta en Eurotuin Groep hebben een definitieve overeenkomst bereikt waarbij Arvesta voortaan de eigenaar is van de 3 Eurotuin-winkels in Ophasselt, Deinze en Merelbeke. De participaties in Eurotuin Online nv, Wellopet nv en www.mijntuin.org bvba zijn onderdeel van de transactie.

De 3 tuincentra zullen blijven bestaan onder de naam Eurotuin, en behouden hun huidige medewerkers, maar zullen voortaan behoren tot Arvesta dat reeds beschikt over een netwerk van 250 AVEVE-winkels.

Eurotuin Deinze

Over Arvesta

Arvesta met hoofdkantoor te Leuven is de N°1 full service provider aan de land- en tuinbouw in België

met internationale aanwezigheid in Nederland, Frankrijk en Duitsland. De onderneming is, onder andere via franchising actief in de verschillende segmenten van de land- en tuinbouwsector, zoals dierenvoeding, plantenvoeding, plantenbescherming, zaden, zaaigranen, plantaardappelen, bloem en land- en tuinbouwmachines.

 

Bij het grote publiek is Arvesta gekend voor haar 250 AVEVE-winkels waar de consument terecht kan voor ‘tuin, dier en bakplezier’®. Arvesta wil haar positie als marktleider verder uitbouwen door investeringen en innovatie in de agrarische sector. Haar 1.900 enthousiaste medewerkers dragen ertoe bij dat Arvesta een omzet van 1,4 miljard euro realiseert.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis