Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Anytime Fitness zet haar groei voort in België

Ambitie om te groeien

Henk heeft de ambitie om binnen 10 jaar vijf tot tien vestigingen van de van oorsprong Amerikaanse formule te open in Oost-Vlaanderen. Dit sluit goed aan bij de ambities van Anytime Fitness Benelux.

“Als ‘oud'- fitnessondernemer heb ik met mijn stand-alone clubs de nodige uitdagingen gehad in een verdringingsmarkt. Het Anytime Fitness concept is een beproefd model. Het geeft mij de ondersteuning om op diverse vlakken een club rendabel te kunnen laten draaien. De financiële stabiliteit, de groei van het franchiseconcept en de grootte van het concept geeft voor mij de kracht van de formule aan.”

Waarom Henk voor Stekene als vestigingsplaats koos?

“Door de combinatie van een groot potentieel van fitnessbeoefenaars in Stekene en omgeving en het zeer krachtige franchiseconcept van Anytime Fitness zie ik hele grote kansen om een doelgroep sporters aan te spreken. Dat leden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunnen, is een zeer groot onderscheidend vermogen in de regio Stekene.”

Veel mensen kennen nog steeds een drempel om naar een massale sportschool te gaan. “Men weet niet wat te doen, hoe te trainen en voelt zich niet op zijn of haar gemak”, zo vertelt Henk Sariman. “Wat het doel ook is. Of dit nu afvallen, conditieverbetering, spierverbetering of een verbeterde houding is, Anytime Fitness is in staat om iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft.”

Coachen naar het gewenste resultaat

Klanten op maat coachen naar het gewenste resultaat is dan ook waar het concept zich duidelijk anders mee in de markt profileert. “Anytime Fitness staat letterlijk dichtbij de klant. Samen met de persoonlijke aanpak biedt dit onze leden de beleving die zij zoeken en waardoor ze met plezier naar de club toe blijven komen.”


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis