Quetzal

Anytime Fitness opent binnen 5 jaar na de start haar 50e fitnessclub

Onlangs werd Anytime Fitness voor de tweede keer op rij, 's werelds grootste en snelst groeiende fitness club keten, uitgeroepen tot nummer 1 in de jaarlijkse top Global Franchise lijst van het Entrepreneur magazine. Deze prijs wordt elk jaar gebaseerd op de omvang van de franchiseorganisatie, groeipercentage en financiële sterkte en stabiliteit. De focus ligt ook nog eens extra op internationale grootte en groei percentage.

Ondertussen heeft Petro Hameleers, master franchisegever Anytime Fitness Benelux, 8 eigen clubs in Nederland en België en is zijn ambitie om binnen nu en 10 jaar 250 clubs te openen in de Benelux. Voordat dit zover is, wordt er op 8 augustus allereerst de 50ste club geopend in Kalmthout, tevens de eerste Anytime Fitness club in de provincie Antwerpen! Met deze club erbij zijn er 46 clubs geopend in Nederland en 4 in België.

Wesley Kuypers, de eigenaar van de aankomende 50ste club maakt zijn jarenlange stille droom eindelijk waar met het openen van zijn eigen Anytime Fitness club. Voor hem betekent het hebben van een eigen sportschool, van zijn grootste passie zijn beroep maken.

De kracht van Anytime Fitness

Onze leden kunnen op elk gewenst moment, oftewel 24 uur per dag, het hele jaar door, werken aan en het behouden van een gezonder en fitter leven. Als je je eenmaal hebt aangemeld bij één club, heb je met je eigen persoonlijke sleutel letterlijk toegang tot elke Anytime Fitness club ter wereld. Het is een uniek concept, afgestemd op de toekomst. Het is geen geheim dat de fitness branche zich in een bijzondere tijd bevindt, nog nooit is de behoefte bij mensen zo groot geweest om te sporten en veel gezonder te leven, waardoor de concurrentie moordend is. De fitnessmarkt zit in een verdringingsmarkt, maar Anytime Fitness gaat tegen deze stroom in. Het is hun streven om telkens weer financiële gezonde clubs neer te zetten. Gemak om de hele dag de mogelijkheid te hebben om te kunnen sporten, persoonlijke aandacht en betaalbaarheid zijn daarbij onze uitgangspunten. Surprisingly personable, dat is één van de belangrijkste karakteristrieken binnen Anytime Fitness. De franchisenemers en hun personeelsleden van al die 50 clubs, geven elk lid de service die ze verdienen. Door het geven van persoonlijke aandacht weten ze van elk lid hun persoonlijke verhalen en dat is wat Anytime Fitness zo uniek maakt.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis