Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Anytime fitness opent 4.000e fitnessclub in Shanghai

Anytime Fitness
“Onze missie is het verbeteren van het zelfvertrouwen van de wereld’ , vertelt Chuck Runyon, CEO en  samen met Dave Mortensen – die overigens in mei 2018 de Anytime Fitness Benelux Conferentie bezoekt – medeoprichter van Anytime Fitness.  “Het klinkt wellicht als een waanzinnig doel, maar voor ons is het een serieuze aangelegenheid. Spoedig hebben we 4000 fitnessclubs open in meer dan 30 landen, op alle 7 continenten. Elke Anytime Fitness club ondersteunt een kleine gemeenschap van gelijkgestemde individuen die vastberaden zijn hun levensstijl te transformeren naar een actieve levensstijl met een betere gezondheid en meer plezier in het leven. Dat bedoelen wij met ‘het zelfvertrouwen van de wereld verbeteren.’”

Anytime Fitness is de eerste en enige fitnessketen met oorsprong in de USA die toestemming heeft gekregen een franchise netwerk op te zetten in China.  Op het moment van dit schrijven zijn er 11 Anytime Fitness clubs open en operationeel in China.

“We zijn gevestigd in gebieden binnen wandelafstand van waar mensen wonen en werken. We treden naar buiten op een niet-intimiderende, aantrekkelijke en persoonlijke manier,” aldus Maurice Levine, master franchisenemer van Anytime fitness in China.  “Minder dan 1% van de 1,4 miljard mensen die in  China leven is lid van een fitness club. We zijn er klaar voor om gezondheids- en fitness programma’s te introduceren door het immense land heen dat China is.”

Een groei van recordniveau
Inc.com benoemde Anytime Fitness onlangs nog tot "fastest-growing fitness franchise of all time".  Opgericht in 2002, deed Anytime Fitness er slechts 16 jaar over om 4.000 locaties te bereiken.  Slechts 1 ander bedrijf bereikte dit aantal van 4.000 locaties sneller. Subway klaarde deze klus in 15 jaar.  Slechts een klein percentage (.005%)  van alle franchise concepten kan zeggen dat ze 4.000 locaties open hebben.  Volgens  FRANData is Anytime Fitness een van de 15 franchise formules met vestigingen in 30 of meer landen.

De eerste Anytime Fitness in de Benelux opende haar deuren in Susteren in 2011. Sindsdien zijn er 72 locaties geopend in Nederland en België. In 2018 openden al 5 locaties hun deuren. De verwachting is dat dit jaar 25 nieuwe Anytime Fitness clubs geopend worden. Hiermee zal de kaap van 100 geopende locaties in de Benelux in 2019 gepasseerd worden. De verwachting is dat er 250 clubs binnen enkele Jaren geopend zullen zijn.

“Anytime Fitness heeft zicht altijd gericht op gemak, betaalbaarheid en een vriendelijke, verrassend persoonlijke klantbenadering," zo voegt Petro Hameleers, de master franchisenemer in de Benelux toe aan dit verhaal  “Daarnaast zal de introductie van onze eigen Anytime Fitness app later dit jaar, onze ondersteuning en coaching van mensen naar de gewenste resultaten en variatie van programma’s om het sporten leuk te maken én houden, sterk verbeterd worden. Eigenlijk een zeer belangrijke stap naar een nog mooiere toekomst voor zowel de consument, als voor onze franchisenemers en hun medewerkers. Anytime Fitness groeit, maar innoveert ook steeds verder door.”

Over Anytime Fitness
Als #1 op Entrepreneur’s `Top Global Franchise list`, is Anytime Fitness de snelstgroeiende fitness franchiseketen ter wereld, met 4.000 clubs die 3.000.000 leden helpen op vijf (en binnenkort zeven) continenten. Met 24 uur per dag toegang, 365 dagen per jaar, is Anytime Fitness er trots op haar leden clubs te bieden die van alle gemakken voorzien zijn, met een vriendelijke en persoonlijke service, in goed onderhouden locaties, die voorzien zijn van topkwaliteit apparatuur. Anytime Fitness clubs zijn geopend in alle 50 staten van de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Australië, Nieuw Zeeland, Engeland, Schotland, Ierland, Wales, Kaaiman Eilanden, Polen, Nederland, Spanje, Qatar, India, Chili, Japan, Singapore, Maleisië, Hong Kong, China, Taiwan, België, Italië, Zweden en de Filippijnen. All franchise locaties zijn eigendom van en worden gerund door individuele ondernemers.  Word lid van 1 club en krijg toegang tot alle!

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis