Adopt - Juli/Augustus/September 2022

Anytime Fitness Benelux opent 4 nieuwe locaties in de maand september

In een fitnessbranche waarbij de meeste aanbieders concurreren op prijs, onderscheidt Anytime Fitness zich door de persoonlijke aandacht voor leden. Doordat mensen behoefte hebben aan persoonlijke aandacht is er ook meer behoefte aan Anytime Fitness clubs. Het openen van nieuwe fitnessclubs is niet bijzonder, maar het tempo waarmee Anytime Fitness in de Benelux groeit als franchise organisatie maakt het wel bijzonder. De groei wordt namelijk gevoed door gepassioneerde franchisenemers, hierdoor wordt het persoonlijke karakter van Anytime Fitness gewaarborgd.

Aan het einde van de maand september zijn er 81 clubs open in de Benelux. Hiermee ligt Anytime Fitness Benelux voor op schema om in 2019 minimaal 100 clubs open te hebben! In 2017 en 2018 zijn er reeds meer dan 40 mensen die hebben besloten te gaan ondernemen met Anytime Fitness Benelux. In de loop van 2018 volgen er nog een aantal openingen. 

Een speciaal bijkomstigheid van deze bijzondere  maand is dat de Anytime Fitness club in Kessel geopend zal worden in ons gloednieuwe design ontworpen door LIVIT. Dit nieuwe design zal wereldwijd worden doorgevoerd in alle Anytime Fitness clubs. Dit is een verandering waar alle leden van profiteren. Dit komt doordat persoonlijke aandacht voor de leden nu nóg centraler komt te staan binnen de Anytime Fitness formule.

Droomt u ervan om ooit zelf een fitness centrum te openen, neem Hier contact met de verantwoordelijke van Anytime Fitness België.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis