Joyn - 18/01/21-18/04/21

Anytime Fitness Benelux onthult Europese primeur nieuwe design

Het wereldwijde nr. 1 Franchise Fitness concept Anytime Fitness heeft gisteren voor het eerst zijn gloednieuwe design in Europa onhult. Deze primeur was weg gelegd voor Anytime Fitness Kessel.

Anytime Fitness Franchise zet verder in op groei

Anytime Fitness Franchise ondernemer Bert Hillen, eigenaar van ondermeer Anytime Fitness in Hillen, NL was trots om het vernieuwde design aan de buitenwereld te tonen. Gebaseerd op de vernieuwde en innovatieve design standaarden van de Anytime Fitness Franchisegever is het interieur omgetoverd tot een pareltje. Met de steun van de Master Franchisenemer voor België en Nederland heeft Anytime Fitness Kessel in een beperkte tijd een heuse transformatie ondergaan.

Opening vernieuwde Anytime Fitness Kessel

Petro Hameleers, Master franchisenemer voor België en Nederland is verheugd met deze Europese primeur binnen zijn territorium. Dit nieuwe Anytime Fitness design speelt in op de allernieuwste trends die zullen resulteren in een nog betere beleving van onze Anytime Fitness klanten. Dit straalt uiteindelijk af op onze tevreden Franchise ondernemers die de verdere rentabilisering van hun bestaande fitness zaak ondersteunt en groeimogelijkheden creërt. Het is onze bedoeling om stap voor stap de bestaande Anytime Fitness franchisenemers verder te begeleiden naar het nieuwe design, aldus de fiere bezieler van Anytime Fitness in België en Nederland.

Over Anytime Fitness

Anytime Fitness opende haar deuren in 2002 in Minnesota (VS). Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste fitness-franchiseketens ter wereld, actief in 30 landen met meer dan 3 miljoen leden in meer dan 4000 Anytime Fitness clubs. In Nederland en België zijn we actief sinds 2011 en stevenen we af op een 80-tal locaties.

Wilt u ook Fitness Ondernemer worden? Bekijk hier meer informatie over Anytime Fitness Franchise België


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis