Registreren

Antwerpen start pop-up project aan Grand Bazar

Al 25 ondernemers hebben zich kandidaat gesteld om een pop-upwinkel te openen in het project ‘de Nieuwe Natie' van de stad Antwerpen. De tweede versie van het project komt er in de Grand Bazar aan de Groenplaats.

De eerste editie van het project liep tussen 4 oktober 2014 en 29 maart 2015 in de overdekte winkelgalerij tussen de Huidevettersstraat en de straatjes van de Wilde Zee. Toen kregen 15 ondernemers, geselecteerd uit een groep van ruim 70 kandidaten, de kans om hun project te testen op een A-locatie.

Het eerste project was een succes, vandaar deze herhaling aan de Grand Bazar. Door het vertrek van Habitat uit de Grand Bazar naar de Antwerpse Stadsfeestzaal is daar immers ruimte vrijgekomen.

De nieuwe pop-upperiode loopt van zaterdag 31 oktober 2015 tot en met zaterdag 26 maart 2016. Ook deze keer mogen de pop-upwinkels één tot drie maanden blijven, waarna ze plaats moeten ruimen voor andere kandidaten. Antwerpen hoopt vooral op winkels die mikken op productlanceringen en op evenementen rond de eindejaarsperiode en Valentijn.

Elke pop-up deelnemer krijgt professionele adviezen van Unizo, die partner is van het project. Succesvolle winkeliers worden later begeleid naar het vinden van een gepast permanent commercieel onderkomen in de binnenstad.PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis