Beobank - Banner Januari/April

Antwerpen krijgt Belgische primeur Søstrene Grene

In het spoor van Samsøe & Samsøe
De keten is al actief in buurlanden Nederland, Frankrijk en Duitsland, maar komt nu dus ook naar België. In de Stadsfeestzaal, het winkelcentrum aan de Meir, zal de nieuwkomer een winkel van 316 m² betrekken. De keuze voor die plek is niet toevallig, want de keten meent dat de Antwerpenaar niet ongevoelig is voor Scandinavische merken en verwijst onder andere naar de de landgenoten van Samsøe & Samsøe: zij openden vorige maand ook hun eerste Belgische winkel in Antwerpen.

Zich onderscheiden doen de Denen zich naar eigen zeggen met de verkoop uit houten kistjes en de klassieke muziek in de 181 winkels die de keten al rijk is. Zoals de naam doet vermoeden, werd de keten opgericht door de gezusters Grene (Anna en Clara). Sinds de eerste winkel in 1973 de deuren opende, breidde de keten zich al uit over heel West-Europa (van Spanje tot Noorwegen en IJsland), met als vreemde eend in de bijt vier winkels in Japan.

Als de vestiging in Antwerpen een succes wordt, is de verwachting dat Søstrene Grene ook in andere Belgische steden winkels gaat openen, klinkt het enthousiast bij Stadsfeestzaal-uitbater Hugo Ceusters-SCMS.

Bron : Retail Detail


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis