ActionCOACH - December/Februari

Annick Van Overstraeten wint Career Achievement Award 2013 van Retail Forum Belgium

De carrière van Annick Van Overstraeten verliep grotendeels in de retailsector. Zo was ze o.a. commercieel en marketing manager bij Leonidas, en ging ze in 2004 bij Quick Restaurants aan de slag als Managing Director voor België en Luxemburg. Sinds 2010 leidt ze de Belgische restaurantketen Lunch Garden, waar ze een moderniseringsstrategie doorvoert via de renovatie van het restaurantpark om het bedrijf zo een hedendaags profiel aan te meten.

De RFB Career Achievement Award 2013 is voor Annick Van Overstraeten en Lunch Garden dan ook een mooie erkenning: “ Het is een hele eer om deze Award te mogen ontvangen, des te meer omdat deze uitgereikt wordt door retail professionals. Deze onderscheiding is niet alleen voor mij een erkenning, maar ook voor de teams waarmee ik samenwerkte en voor de mensen die mij doorheen mijn professionele loopbaan hebben gesteund en in mij hebben geloofd. “

Over Lunch Garden:

Lunch Garden is een Belgische keten van zelfbedieningsrestaurants opgericht in 1966. Het concept van Lunch Garden is uniek: snel tafelen met evenwichtige maaltijden tegen een betaalbare prijs. Lunch Garden biedt haar klanten een ruim assortiment lekkere gerechten met kwaliteitsvolle producten en scoort traditioneel sterk met de lievelingsgerechten van de Belg, zoals de steak met frieten en de vol-au-vent. Lunch Garden is het familierestaurant bij uitstek. De restaurants zijn zo ingericht om even uit de dagelijkse sfeer te breken en met de hele familie te genieten van een maaltijd op een budgetvriendelijke manier.

Vandaag telt het bedrijf ongeveer 1.300 medewerkers en 75 restaurants, verspreid over heel België, bijna allemaal 7 dagen op 7 open. In 2012 draaide Lunch Garden een omzet van ongeveer 129 miljoen euro.

Meer info op www.lunchgarden.be.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis