Amazing Jewelry verovert verder Europa

Het gaat ongelofelijk hard voor de nieuwste revolutie in de markt van de betaalbare juwelen. Na meer dan 2 jaar van doordachte conceptualisatie en voorbereidingen werd de allereerste shop in juli 2016 geopend in de hoofdwinkelstraat van Kopenhagen. Daarna volgden al vlug winkels in Noorwegen, Spanje, Duitsland, Zweden, Saudi Arabië, Egypte en China. De unieke combinatie van kwalitatieve juwelen, goedkopere prijzen in een trendy winkel maakt dat zowel onze partners en de klanten ons unieke concept smaken, zegt Jesper Nielsen, CEO van Amazing Jewelry. We zijn pas in de beginfase en mikken tegen 2025 om alle meisjes en vrouwen vanuit meer dan 5000 winkels te kunnen bedienen, aldus Nielsen.

Europa belangrijke markt
De expansie van Amazing Jewelry focust zich momenteel hoofdzakelijk op de Europese markt, één van de grootste in betaalbare juwelen. Voor ons zijn zowel Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk de grootste markten binnen Europa die we de komende maanden en jaren volop zullen ontwikkelen besluit Nielsen.

Binnenkort ook in België
De lancering van Amazing Jewelry in België vindt dit najaar plaats. Momenteel worden de juiste winkelpanden vastgelegd. Het uiteindelijke doel is een 15 tal succesvolle winkels in de meeste centrumsteden van België. De winkels worden onder een win/win franchisemodel geopend met Partners.

Ben ook jij nieuwsgierig? Ga dan voor meer informatie naar de site Amazing Jewelry franchise opportuniteit


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis