Registreren

Amazing Jewelry opent internationaal succesconcept nu ook in België

In een eerste fase is Antwerpen aan de beurt, begin december openen we reeds een tweede winkel, in Brussel (winkelcentrum The Mint).

Juwelenindustrie voorgoed veranderen
‘Amazing Jewelry' werd in 2016 opgestart met de ambitie om de juwelenindustrie voorgoed te veranderen. ‘Consumenten betalen nog té vaak té veel voor hun juwelen en accessoires, meestal omdat de merken te hoge marges en bijvoorbeeld overdreven marketingkosten doorrekenen aan de klant', vult Nielsen aan. ‘Amazing Jewelry' doet dat niet, gezien we onze juwelen rechtstreeks van de productie tot bij de consument brengen. Daardoor kunnen we onze klanten kwaliteit bieden aan zeer betaalbare prijzen, en dit via onze attractieve en dynamische winkels.”

‘Join the price revolution' is het motto van ‘Amazing Jewelry', dat sinds vorig jaar al succesvolle winkels opende in oa. Denemarken, Noorwegen, Zweden, Roemenië, Duitsland, Oostenrijk, China,... En nu dus ook in Antwerpen en binnenkort in Brussel. Bovendien zorgt het Deense merk ervoor dat klanten steeds een totaalbeleving ervaren. “We nodigen DJ's uit in de winkels, organiseren wedstrijden, evenementen en modeshows. Onze winkels zijn echt social hubs, waarbij klanten steeds een reden krijgen om terug te komen,” gaat Nielsen verder. Die laatste is niet aan zijn proefstuk toe. Jesper Nielsen stond mee aan de wieg van Pandora Central Western Europe, en lanceerde ook al het merk Endless.

Meer voor minder
Amazing Jewelry ondersheidt zich ook door een veel hogere frequentie aan nieuwe juwelen. Zo worden elke 2 à 3 weken nieuwe collecties geïntroduceerd in de winkels, die al vanaf 10 € te koop zijn. “Zonder aan de kwaliteit te raken”, zegt Jesper Nielsen. “Elk van onze juwelen is vervaardigd uit .925 Sterling Silver, 18-karaats Rose Gold en 18 karaats Gold Plated Sterling Silver. Omdat we zoveel mogelijk kosten weghalen in de keten tussen productie en verkoop, kunnen we klanten dus meer voor minder aanbieden. 70 % van onze stukken zijn niet duurder dan 50 €.”

En of ‘Amazing Jewelry' ambitieus is: “We zijn de juwelenindustrie echt aan het veranderen. In 2025 willen we wereldwijd aanwezig zijn in elk winkelcentrum of in elke belangrijke winkelstraat.”

Wilt u uw eigen Amazing Jewerly winkel openen? 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis