Pitaya

Allereerste stations-shop&go van Delhaize opent in het Centraal Station van Antwerpen

Deze winkel, op 70 m², in de splinternieuwe stijl van shop&go, heeft op 14 augustus de deuren opend in het Centraal Station van Antwerpen. In deze proximiteitswinkel kunnen de meest gehaaste pendelaars in een handomdraai superverse kant-en-klare producten kopen om meteen op te eten, te smeren, op te warmen of te bereiden uit de 1500 producten die het assortiment telt.

Meer dan genoeg om onmiddellijk de voedingswensen van de reizigers te vervullen of hen snelle inkopen te laten doen om mee naar huis of naar kantoor te nemen, en dit tijdens zeer ruime openingsuren (vanaf 6.30u, 7 dagen op 7).
Deze splinternieuwe winkelruimte pakt niet enkel uit met de nieuwe stijl van shop&go, maar is ook perfect geïntegreerd in en respecteert de architectuur van het Centraal Station van Antwerpen.
"De samenwerking tussen Delhaize en NS Stations Internationaal heeft een uniek concept van proximiteitswinkel mogelijk gemaakt waar de pendelaars en het personeel van het station de hele dag door snel hun boodschappen kunnen doen. Onze prioriteit is om de levenskwaliteit van onze klanten te verbeteren door hun smakelijk en kwaliteitsvol voedsel aan te bieden" verklaart Kris Volckaert, Vice President Affiliated Stores bij Delhaize en verantwoordelijke van het departement van de zelfstandige winkels.
shop&go is een netwerk van zogenaamde `convenience stores` dat wordt gedefinieerd als een praktisch, nabijgelegen en snel alternatief voor de supermarkt. Het concept shop&go, dat zeer veel succes heeft, is een praktisch commercieel aanbod dat je in metrostations, ziekenhuizen, stadscentra en tankstations van Q8 vindt.
shop&go biedt alle voordelen van een buurtwinkel, en heeft bovendien uitgebreide openingsuren. Het concept shop&go ging van start in 2000 en telt momenteel 114 winkels. De afgelopen jaren heeft het zich ontwikkeld tot succesverhaal op basis van de selectie van kwaliteitsvolle verse producten van Delhaize.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis