ENJO - Q4 Banner

Albert Heijn wint de Gentse harten met allereerste voetbalstadion winkel

Onder grote belangstelling opende Lindsay Fiers de spiksplinternieuwe winkel. Via een originele wedstrijd op de Facebook-pagina van Albert Heijn werd ze verkozen tot winkelburgemeester voor een dag en kreeg ze de eer het lintje door te knippen. Lindsay en vijf vrienden mochten ook een zak boordevol Albert Heijn-producten mee naar huis nemen.

De nieuwe winkel is een pareltje met een winkeloppervlakte van bijna 2.000 m2 en 18.000 artikelen in de rekken. 65 enthousiaste medewerkers staan klaar om iedereen onze persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen te laten ervaren.

Bram Lauwaert is een bijzonder fiere supermarktmanager: ‘Prachtig om alles te zien samenkomen. Dit is het resultaat van wekenlange voorbereidingen en doorgedreven inspanningen van al onze medewerkers. Een prestatie waar we trots op zijn. We staan dan ook te popelen om de Gentenaren te laten kennismaken met het unieke assortiment, de gegarandeerde kwaliteit én de Hollandse prijzen van Albert Heijn. We hebben een gemotiveerd team van 65 lokale mensen die de klanten met raad en daad zullen bijstaan. Wij zijn helemaal klaar om ook van deze winkel een succes te maken.'


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis