Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Albert Heijn trekt na Antwerpen ook naar Oost- en West-Vlaanderen

Albert Heijn vestigt zich binnenkort ook in het gloednieuwe Dino Center op de Brugsesteenweg in Roeselare. De vergunning werd afgeleverd door het Interministerieel Comité voor de Distributie. De winkel zal worden uitgebaat door franchisenemer Jean-Paul Fraeyman. Hij start vandaag meteen een wervingscampagne voor personeel voor de nieuwe winkel.

Realisator Vabeld, de drijvende kracht achter het Dino Center, ging in beroep tegen een eerdere weigering van de stad bij het Interministrieel Comité voor de Distributie. Dat deed op 28 maart uitspraak in de zaak. Ingevolge de beslissing van dit Comité, werd de komst van Albert Heijn vergund. De opening van Albert Heijn Roeselare krijgt hiermee groen licht.

Corné Mulders, General Manager Albert Heijn België: "We zijn erg blij met dit nieuws: deze openingen zijn een belangrijke stap om onze groeiplannen waar te maken. Het zijn onze eerste winkels in Oost- en West-Vlaanderen. Roeselare en Beveren kunnen binnenkort onze mix van Belgische kwaliteit, persoonlijke service en Hollandse prijzen ontdekken."


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis