Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Albert Heijn opent haar grootste Antwerpse winkel en lanceert een nieuw concept

De nieuwe Albert Heijn komt in de plaats van de vroegere Peugeot-garage in de Karel Oomsstraat. Het gaat om de derde Albert Heijn in de Antwerpse binnenstad na de winkels op de Groenplaats en het Hessenplein. Daarnaast heeft de Nederlandse keten ook supermarkten in Hoboken en op het Kiel. Over heel de provincie Antwerpen is het al de dertiende Albert Heijn.

De winkel in de Karel Oomsstraat wordt met een oppervlakte van 2.000 m² de grootste Antwerpse vestiging. De grootste Albert Heijn in België is die van Lokeren. Met het nieuwe Antwerpse filiaal komt de teller voor België op meer dan dertig te staan.

In het nieuwe concept van de Antwerpse vestiging staat de beleving van de klant centraal. Volgens een woordvoerder is het de bedoeling om de klant thuis te laten komen in de supermarkt. Albert Heijn probeert om nog dichter bij de klant te staan via een persoonlijke aanpak. Op de broodafdeling wordt heel de dag door brood gebakken. In de vernieuwde kaasafdeling is het mogelijk om te proeven. Op die manier wil de keten het gevoel van de supermarkt overstijgen en de sfeer van een lokale bakker of kaaswinkel creëren.

Voortaan zal elke winkel een afdeling krijgen die afgestemd is op de noden van de buurt. Zo krijgt de nieuwe vestiging in de Karel Oomsstraat een koosjer afdeling.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis