Pirtek - Maart/Mei

Albert Heijn ontwikkelt zich in Vlaanderen.

Tegen 2016 moeten er 50 vestigingen zijn. Onlangs opende Albert Heijn een winkel in Bredene, de volgende komt er in Turnhout. Het is de bedoeling om in Vlaanderen een uitgebreid netwerk uit te bouwen. Brussel en Wallonië staan voorlopig niet op de planning. Alles op een tweetalige leest schoeien, is te complex.

De resultaten van de supermarkten overtreffen de verwachtingen en presteren beter dan het gemiddelde. Albert Heijn is ook heel tevreden met de positieve reacties van het cliënteel. De franchiseformule, die voor de eerste keer in de studie van GFK aanwezig is, positioneert zich op de tweede plaats en kan trots beweren dat meer dan 10% van de Vlaamse bevolking er zijn/haar inkopen doet. Albert Heijn telt ook al meer dan 200.000 klanten die over een klantenkaart beschikken.

De internetsite ‘Bol.com' , die vorig jaar door Ahold is gecreëerd, begint nu ook met de thuislevering van aankopen bij Albert Heijn, met als idee om in de toekomst deze thuisleveringen aan te bieden in al hun 700 winkels.

Ter informatie, de Nederlandse website van Albert Heijn (albert.nl) bedient vandaag zo'n 67% van de Nederlandse huishoudens.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis