Registreren

Albert Heijn lanceert verse maaltijdbox

Albert Heijn start met een dienst die elke week verse maaltijdboxen aan huis te leveren. De Nederlandse keten gaat daarmee de concurrentie aan met andere aanbieders van foodboxen zoals HelloFresh en Smartmat.

Het concept zit als volgt in elkaar: Albert Heijn levert wekelijks een doos vol verse ingrediënten om volgens uitgestippelde richtlijnen elke week enkele gezonde maaltijden op tafel te zetten. De box is er voor twee of vier personen, kost respectievelijk 35 of 49 euro en wordt uitgebracht onder de koepel van hun magazine 'Allerhande'. De recepten worden samengesteld door dezelfde mensen die de gerechten maken voor het magazine. Er zijn vijf koks continu bezig om recepten te ontwikkelen.

Albert Heijn gaat de concurrentie aan met reeds bestaande initiatieven door voor klanten die de Allerhande-pakketten bestellen, bovendien de aanvullende boodschappen gratis bezorgen.

Voorlopig biedt Albert Heijn de dienst enkel aan in Nederland, maar wellicht zal het op termijn ook ingevoerd worden in België. PB

Voor meer informatie rond het openen van een Albert Heijn, klik dan gerust op de volgende link: http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=614


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis