Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

600ste zelfstandige Delhaize opent haar deuren

De nieuwe AD Delhaize Dok Noord bevindt zich in het nieuwe koopcentrum Dok Noord, op site van de vroegere ACEC fabrieken. In de nieuwe winkel vindt de klant een uitgebreid aanbod van zowel nationale merken als Delhaizeproducten. De winkel is open op maandag van 12 tot 20u, van dinsdag tot en met zaterdag van 8 tot 20u. Zelfs op zon- en feestdagen is de winkel open van 8 tot 13u. Net als in alle andere Delhaizewinkels kan de klant ook hier rekenen op de gekende service en kwaliteit van Delhaize én dit tegen scherpe prijzen. Ook hier kan de klant met zijn plus-kaart punten sparen en deelnemen aan de talrijke acties van Delhaize. Delhaize wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel creëert 23 nieuwe jobs die we proberen lokaal in te vullen. We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, zegt zaakvoerster Dominique De Loof.

1880, 136 jaar geleden. Zolang is het geleden dat de eerste zelfstandige Delhaizewinkel zijn deuren opende in België en meer bepaald in Tintigny, in de provincie Luxemburg. Sindsdien is het netwerk van zelfstandige winkels bij Delhaize alleen maar uitgebreid.

De zelfstandige uitbaters van Shop&Go, Proxy Delhaize en AD Delhaize hebben doorheen de jaren meegewerkt aan het succes van Delhaize. Dankzij hun dynamiek en flexibiliteit, de sterke band met de lokale gemeenschap en hun ondernemerschap weten ze hoe ze een succesvolle winkel kunnen uitbaten. In veel opzichten zijn ze dan ook een voorbeeld voor andere winkels.
“De kracht van Delhaize zit hem in de unieke samenwerking tussen Delhaize en zijn zelfstandige uitbaters. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking in de toekomst even succesvol zal zijn en wil dan ook de uitbaters van al onze 600 winkels van harte danken voor hun trouw en bijdrage aan het succes van Delhaize”, zegt een trotse CEO van Delhaize België, Denis Knoops. Bron: Buurtsuper


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis