Registreren

5e FranchiseFormules Netwerkmiddag: "Franchisenemers, het zijn net mensen..."

Aan de hand van praktische voorbeelden, wetenschappelijke inzichten en krachtige principes krijgt u zicht op hoe u als franchisegever positief kunt bijdragen aan de manier waarop uw franchisenemers richting de toekomst navigeren.

Tijdens de alweer 5e editie van de Netwerkmiddag komen bijdragen aan bod van sprekers die vanuit de praktijk veel ervaring hebben opgebouwd met dit thema:

- Marc-Jan Hollenberg, iDoDareDream Company (tevens uw dagvoorzitter);
- Emy Smolders, stichting Franchise Keurmerk en FANchise;
- Hans Beeftink, AG Hart Advocaten;
- Peterine van Egdom en Maartje van Mackelenbergh, Olympia uitzendbureau / Olympia Academy.

Het geven van concrete en praktisch toepasbare handvatten staat tijdens de middag centraal. U krijgt veel nieuwe informatie, interessante tips en relevante stellingen voorgelegd waar u in de praktijk direct mee aan de slag kunt. Onze sprekers gaan u ongetwijfeld aan het denken zetten over de mogelijkheden voor uw formule.

Het uiteindelijke doel van de middag is u op inspirerende wijze te helpen in deze moeilijke maar eveneens uitdagende tijden. Ook het netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche in aangename omgeving staat centraal. Een uitgebreid lunchbuffet en de borrel zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.

Voor wie is het programma bestemd?

De FranchiseFormules Netwerkmiddag is toegankelijk voor franchisegevers / formule-eigenaren en hun directeur(en) / franchisemanager(s). Ook franchisenemers die zitting hebben in de franchiseraad van een formule kunnen deelnemen.


Meer informatie en inschrijving via deze link


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis