Coldwell Banker - April

43 landen vertegenwoordigt op Amazing Jewelry's allereerste master franchise conferentie

Master franchise partners van 43 landen
Het gloednieuwe concept bracht zijn Master Franchise partners voor het eerst samen in het Radisson SAS Blu hotel te Hamburg. Onze Master franchise conference heeft als doel om onze partners met elkaar te laten kennismaken alsook onze start up ervaringen met elkaar te delen, zegt Jesper Nielsen, stichter van Amazing Jewelry en in het verleden van Pandora Europa. De constante verbetering en innovaties in ons concept worden er eveneens voorgesteld en besproken om dan definitief te implementeren in onze winkels wereldwijd.

Sinds het openen van de eerste Deense flagshipstore in juni heeft Amazing tientallen Master Franchise contracten afgesloten. Momenteel zijn er 28 shops geopend in Noorwegen, Zweden, Oostenrijk, Duitsland, Saudi Arabië, Egypte en China. Dit jaar zijn er nog meer dan 50 openingen gepland via de Master Franchise in onder andere Frankrijk, Engeland, vele andere Europese landen alsook verdere expansie in het Midden en verre Oosten.

Desruptief shop concept in een traditionele sector
De juwelen sector houdt zich sinds jaren aan hun traditioneel model waarbij juwelen voorgesteld worden in klassieke winkels met een standaard assortiment en soms schrijnende klanten service. Amazing verandert de winkel ervaring bij de klant door de winkels hip te maken met kleur, deep house muziek, globo lichten, eigen amazing geur verspreider en vele andere innovatieve retail snufjes. Potentiele klanten worden gepamperd met zeer gerichte service en aandacht voor de klant. Als voorbeeld trekken we de klanten aan met “the amazing wheel” waar ze een voucher kunnen winnen wat ons de tijd geeft om hen uit te leggen waar amazing jewelry voor staat, nml. Kwalitatieve juwelen die wij in vergelijking met andere concepten veel goedkoper kunnen aanbieden, in een cool en trendy omgeving, zegt Nielsen.

Ook de Amazing webshop is volledig up to date met alle producten. Elk meisje en vrouw kan zijn favoriete juwelen aan de beste prijs wereldwijd bestellen in zijn moedertaal en ophalen in de shop of thuis laten brengen.

Focus op België

Voor wat betreft de Belgische markt is er een opening gepland in het najaar. Het is zeker dat de eerste Belgische winkel in Antwerpen van start zal gaan maar de locatie is nog geheim, knipoogt Nick Boury, verantwoordelijke voor België. Momenteel zijn we voor andere steden in overleg met tal van kandidaat franchisenemers die deel willen uitmaken van “the next big thing in Jewelry”. Het profiel die we zoeken zijn rasechte verkopers, al dan niet met winkel ervaring, net omdat de sterke klantenbeleving en service deel uitmaakt van ons DNA. Mensen die willen ondernemen met een sales profiel zijn steeds welkom.

Video van de Master Franchise conferentie : https://youtu.be/ErXRc6KVF5Y 

Wilt u ook ondernemer worden van een Amazing concept? Neem hier contact op


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis