Joyn - 18/01/21-18/04/21

21ste editie van Franchising & Partnership 2016 staat binnen 2 weken in het kader van Ondernemen op 16 & 17 maart

Ondernemen 2016 is de grootste beurs in België die zich volledig toespitst op ondernemers en kandidaat-ondernemers. De beurs is keer op keer een groot succes en mocht vorig jaar maar weer meer dan 12.000 bezoekers verwelkomen.

Ondernemen 2016 is dé ideale ontmoetingsplaats voor (kandidaat-)ondernemers, starters en investeerders. Het is opnieuw in het kader van die beurs dat de 21ste editie van de Franchise beurs “Franchising & Partnership” doorgaat. Er zijn dus weer talrijke franchiseformules aanwezig met heel uiteenlopende concepten, zowel Belgisch als internationaal. Ook voor belastingsdeskundigen of boekhouders biedt de beurs enorm veel potentieel dankzij de vele workshops en one-to-one consultaties.

Maar ook voor alle andere geïnteresseerden is de beurs zeker een bezoek waard. Gedurende twee dagen kunnen bezoekers een heleboel interessante workshops en conferenties bijwonen. Professionals komen er hun specifieke ervaring en kennis delen. Er zijn ook experts aanwezig die elk vanuit hun eigen vakgebied vragen beantwoorden tijdens gratis consultaties.

Kortom, voor iedereen die geïnteresseerd is of actief is in de ondernemerswereld is deze beurs een niet-te-missen event. Dit jaar gaat de beurs door op 16 & 17 maart in Tour & Taxis in Brussel. RS

Meer informatie en gratis inschrijven als bezoeker kan via deze link : http://www.franchisingpartnership.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis