Download Gratis uw Franchise startersgids

2012: een druk programma voor Yves Rocher in België

In Belgiƫ telt de keten momenteel 27 bijhuizen en 66 franchisenemers. Meer dan een jaar geleden is hij begonnen met de omvorming van zijn oude winkels tot trendy Ateliers voor plantaardige cosmetica, zonder daarom de uitbreiding van zijn netwerk stop te zetten. Zijn nieuwe Belgische flagship store heeft op 21 maart de deuren geopend -de franchisewinkel in de Nieuwstraat in Brussel, met een studioatelier voor make-up en het opleidingscentrum voor Belgiƫ en Nederland.

Vier andere renovaties werden in maart jongstleden afgerond in Kuurne (met een overdracht), Ieper, Louvain-La-Neuve en Charleroi in het Ville 2 winkelcentrum.

Begin dit jaar hadden er nog drie andere openingen plaats: in Turnhout in januari, in Dendermonde en Almere in Nederland in februari. In april 2012 zullen de winkels van Hasselt en Kuringen gerenoveerd worden.

Last but not least zijn er in de volgende maanden nog renovaties gepland in de winkels van Gent (Kanonplein), Brugge, Dinant, Roeselare, Oudergem en Ath - een goed gevuld programma!

De twee ateliers voor plantaardige cosmetica in het Groothertogdom Luxemburg zijn bijhuizen van Yves Rocher.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis