Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

2 nieuwe vestigingen voor Fit20

Thijs Verkade en Francy Verwegen openden begin Maart een fit20 studio. De studio van Thijs Verkade is in Wageningen en die van Francy in Uden.

Thijs was een zeer tevreden klant bij fit20. Zo tevreden dat hij zijn ondernemerschap wilde inzetten om zelf een fit20 studio te beginnen. De Geldersche Universiteitstad Wageningen bleek daar een uitstekende plaats voor te zijn. In 1263 kreeg Wageningen stadsrechten en de sporen van de lange geschiedenis van de stad zijn nog op een aantal plekken te zien. Ruim 700 jaar later is Wageningen vooral bekend door de innovatieve Landbouwhogeschool, inmiddels Wageningen University, koploper in onderzoek naar voedsel en gezondheid. Net zoals Wageningen University wil fit20 een actieve en innovatieve bijdrage leveren aan gezondheid en levensstijl. Inwoners en werkenden van Wageningen die ook een belangrijke bijdrage aan hun gezondheid willen leveren in slechts 20 minuten per week zijn van harte welkom in de fit20 studio van Thijs. Leuk is dat Thijs de studio samen met zijn vrouw Lisette heeft. De fit20 studio bevindt zich in het prachtige historische en centraal gelegen bedrijvencentrum de Hanenhof. 

Ook het Noord-Brabantse Uden mag zich verheugen op een spliksplinternieuwe fit20 studio. Met een geschiedenis die 4000 jaar terug gaat en tegenwoordig een belangrijke regiofunctie wordt Uden beschouwd als een middelgrote stad. Bovendien is Uden al een een keer bekroond met goud als de groenste stad van Nederland, en wordt ook wel de groene parel van van Noord Oost Brabant genoemd. Uden is dus een heerlijke plek om te wonen en werken, en wordt nog mooier door de komst van fit20. Wie beter dan een geboren en getogen Udense om eigenaar en trainer van de studio te worden? Francy is enthousiast en opmerkzaam, en net zoals alle fit20 personal trainers grondig opgeleid in de fit20 Academy. Inwoners en werkenden van Uden die door de slimste en effectiefste training fitter en gezonder willen worden zijn bij Francy in goede handen. De studio bevindt zich op een mooie moderne en centraal gelegen locatie in de Poort van Uden aan de Rondweg 11. 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis