Carrefour - Maart Videochat

16de editie van de beurs Franchising & Partnership 2011 gelanceerd

De beurs Franchising & Partnership is de exclusieve afspraak voor Belgische en internationale bedrijven die nieuwe partners willen ontmoeten, hun zichtbaarheid willen vergroten en hun Benelux-netwerk willen ontwikkelen. Deze beurs is georganiseerd in het kader van de beurs “Ondernemen” die meer dan 250 exposanten samenbrengt, een 100-tal conferenties biedt en die meer dan 10.000 B2B-bezoekers ontvangt.

Een doorgedreven promotiecampagne ter waarde van 700.000 euro (waarvan 250.000 euro exclusief voor de franchise (internet: , direct mailing, e-mailings, persrelaties, posters, free passes, radiospots), geeft een grote nationale visibiliteit aan dit jaarlijkse event.

Een Frans paviljoen onder de auspiciën van Ubifrance (overheid) zal Franse franchisegevers bij elkaar brengen die geïnteresseerd zijn in de verdere ontwikkeling van hun netwerk in de Benelux.

Voor alle informatie over deze beurs, gelieve Carine Janssens te contacteren bij New Bizz Partners NV (email: carine@newbizz.be, tel: 32 (0)2 645 34 82).

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis